Aparati za manikir, UV lampa, gel , trajni nokti

Odavno je već lakiranje noktiju svaki dan postalo previše smarajuće i mnoge devojke odlaze u specijalizovane salone koji imaju kompletnu kozmetičku opremu i stavljaju vam veštačke nokte. Takođe češće se stavlja  dugotrajni gel za nokte. Često se postavlja pitanje koliko je to sve štetno, na Zapadu je praksa da se u kozmetički salon nosi sa sobom svoja oprema kako bi se izbeglo prenošenje infekcija, prenos gljivica i bakterija.

Oprema za samostalno sredjivanje noktiju

Da vidimo šta se može nabaviti kod nas i šta vam je potrebno od aparata za manikir i da li je moguće da same sebi stavite dugotrajni lak za nokte i izvršite nadogradnju noktiju. Uštedećete dosta vremena bez zakazivanja termina i čekanja po salonima. Profesionalci tvrde kako je to opasno i da ne treba probati da to radite sami kod kuće. Na netu imate dosta filmova o tome i mislim da bi trebalo da probate. Da vidima šta vam je sve potrebno od kozmetičke opreme. Preporučujemo vega gel za nokte, potrebna vam je brusilica za nokte, uv lampa za nokte, četkice. Uv lampa se koristi za sušenje noktiju i često se postavlja pitanje da li je štetna. Neka neželjena dejstva može imati samo ako imate mladež ispod nokta.

Probajte sami uz pomoć nekog od tutorijala na netu za lakiranje noktiju i materijala koji možete nabaviti u online shopu UNNA da sami stavite dugotrajni lak.

Napišite nam svoja iskustva.

One thought on “Aparati za manikir, UV lampa, gel , trajni nokti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *