ČAROBNI SVET TAPETA

Uz malo mašte, možete da osvežite vaš prostor a tapete su te koje će vam pomoći u tome. Tapete mogu krasiti zidove kupatila, dnevnih soba, kuhinje davajući im drugačiji izgled.  Sve više hvaljene tapete, vratile su se na široka vrata, a spektar boja ih čini još primamljivijim. Tapete su fenomenalan dekor zidovima koje će im udahnuti nov život. Prijatna  atmosfera je ta  koju će pružiti tapete vašoj prostoriji i učiniće je beskrajno interesantnom. Tapete vam pružaju ogroman izbor raznih printova, boja, kombinacija oblika i najrazličitijih modernih dizajna. Odabirom tapete, daćete novu energiju životnom prostoru i razbićete monotoniju u njoj. Cene variraju, a tapete na akciji se vrlo često mogu naći.  Tapete s’ vremena na vreme stoje pored natpisa-akcija bilo da se radi o samolepljivim, plastificiranim ili običnim tapetama za zidove, Akcija na tapete podrazumeva popuste na iste artikle i čine ih pristupačnijima, a akcija obično traje nekoliko dana, pa čak i nedelja. Akcija koja se daje na tapete je sjajna prilika da iskoristite i upotpunite svoj dom najrazličitijim bojama i dezenima.

Tapete za deciju sobu

 Ideje za zidove u dečijoj sobi ima na pretek. Tapete Disney su fenomenalan izbor za sobu vašeg mališana jer obiluje raznoraznim crtanim likovima koje obožavaju sva deca. Tapete Disney će učiniti dečiju sobu bajkovitom i postaće pravi mali raj svakom detetu. Ono što izdvaja tapete Disney su jake boje, omiljeni likovi mališana i vrhunski kvalitet izrade.  Tapete Disney će razveseliti i obojiti svaku sobu za dete u najlepše i najzanimljivije boje.

Tapete za kuhinju

 Odabir motiva za tapete za kuhinju se prvenstveno moraju uklopiti sa enterijerom vaše kuhinje. Tapete za kuhinju su obično dizajnirane tako da su savršeno otporne na paru i vlagu. Tapete za kuhinju možete kombinovati između radnih delova i uklapati na vašem zidu poput mozaika. Ove dekorativne tapete snažno osvežavaju prostor za kuvanje i učiniti da novi trendovi uplove u dekor vaše kuhinje. Tapete za kuhinju preuređuju prostor uz minimalnu količinu novca i  sjajan je začin pri renoviranju.

Samolepljive tapete štede vreme pri postavljanju samih tapeta. Kako bi zalepili tapete, neophodan je bio lepak, pojavljivanjem samolepljive tapete na tržištu, posao je olakšan. Osim zidova, samolepljive tapete mogu da budu ukras raznih predmeta, pomoću njih možete kreirati sopstvene slike, napraviti savršen kolaž, umotati poklon i sl.  Sa malo para možete da preuredite sopstveni prostor po vašoj želji, a samolepljive tapete, koje imaju veliki izbor boja i struktura, učiniće taj posao lakšim.

Osim što dekorišu, tapete nam mogu pomoći da prekrijemo nedostatke na zidovima, ili površinama koje pokrivamo tapetama. Mogućnosti su razne, pa tako možete seckati tapete u oblicima koje želite i od njih praviti nalepnice koje ćete moći da upotrebite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *